over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 12 mrt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

OG3NE

SAMEN UIT, SAMEN THUIS

Concert / Muziek / Theaterconcert Grote zaal €39,00

Na een uitverkochte show in De Meerpaal in 2019 tijdens de ‘Sweet Harmony Tour’, zijn de dames van OG3NE terug in Dronten met de Nederlandstalige tournee ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’.

‘Samen uit’ was lange tijd onmogelijk. Wat verlangen we naar een ongedwongen avond uit. Genieten van héérlijke muziek en ons samen ‘thuis’ voelen. OG3NE haalt het dubbel en dwars in met een voorstelling waarin de allermooiste Nederlandstalige liedjes de revue passeren.

De Nederlandse muziekscene kent een rijk muzikaal verleden dat prachtige pareltjes voortbracht. OG3NE tilt met hun unieke meerstemmigheid veel liedjes naar een andere dimensie. Hoe zouden de Nederlandstalige parels – verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje – klinken? Scoor snel je tickets en laat je verrassen!

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Over deze voorstelling:
– Ticketprijs inclusief consumptie
– Meer corona-info →