over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 8 dec - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Mundo Sonora

Orchestre Partout e.a.

Concert / Muziek / Special Grote Zaal €12,50

Meer dan 50 uiteenlopende muzikanten ontmoeten elkaar op het podium van De Meerpaal. Orchestre Partout -een orkest met muzikale talenten uit azc Dronten- speelt samen met brassband Amor Musae uit Swifterband. Speciaal voor dit concert worden nieuwe arrangementen gemaakt waarin westerse muziek wordt gecombineerd met muziek uit het Midden-Oosten. Zo wordt filmmuziek van James Bond gecombineerd met Arabische ritmes. Uiteenlopende muzikale werelden vloeien samen in een zinderend concert.

De foyer van De Meerpaal transformeert tot een gastvrije bazaar. Muzikaal talent uit de regio presenteert zich op diverse plekken in de foyer tijdens het voorprogramma. U hoort liedjes uit verschillende delen van de wereld en maakt kennis met muzikanten en hun instrumenten. Naast trombones, tuba’s en althoorns klinken traditionele instrumenten uit het Midden-Oosten zoals de oud en de derbuka.

Kom zondagmiddag 8 december genieten van dit unieke concert.

Leden van de Rabobank Flevoland kunnen het concert met korting boeken met de speciale kortingscode.

Kom ook dineren in ons Grand Café!
Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Bekijk onze actuele menukaart of informeer naar de mogelijkheden. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Reserveer het theatermenu eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.