over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 11 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Motel Westcoast

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, etc.

Concert / Muziek Grote Zaal €23,00

Motel Westcoast brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden. In deze bijzondere zesde editie reizen de topvocalisten: Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Brenda Bee én Julian Thomas samen met hun vijfkoppige band van Oost naar West via ‘Route 66’, dwars door de USA. Ze beginnen in New York waar de meeste immigranten in Amerika aan wal kwamen om hun American Dream na te jagen, waarna de band vanaf Chicago de beroemde Route 66 zal volgen en allerlei muzikale ontmoetingen heeft om uiteindelijk uit te komen aan de zonnige Westcoast. Wederom laat Motel Westcoast in de ‘The American Dream’ met hun prachtige meerstemmigheid en bijzondere muzikale bewerkingen de parels van de Westcoast-sound herleven!

Wereldberoemde nummers
Met onder andere nummers van legendarische groepen als Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie  Brothers, The Beach Boys, Paul Simon, Chicago, Kansas, Toto en Billy Joel, maar ook bands die beïnvloed zijn door deze herkenbare sound komen voorbij; allemaal acts die door hun meerstemmige vocalen wereldberoemd werden en hoog staan in de Radio 2 Top 2000.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 22,50
Voorafgaand aan iedere theatervoorstelling kunt u genieten van het speciale theatermenu. U kunt dan genieten van een 3-gangen diner in ons Grand Café. Wij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?