over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 27 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Marja van Katendrecht

Marja’s Dooie Sterren Parade

Cabaret Grote Zaal €20,00

YES! Marja van Katendrecht is na twee jaar afwezigheid terug in De Meerpaal na het GRANDIOZE succes van ‘Marja’s Grote Tupper Topper Show’! In deze nieuwe voorstelling ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’ maakt de melancholische, maar altijd hoopvolle Marja van Katendrecht zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten. Ze wil de herinneringen aan hen levend houden.

In een sprankelend muzikaal programma ontvangt Marja nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Met het iconische ‘Waarheen, waarvoor’ van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van onder anderen Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de grote sterren van weleer.

Marja van Katendrecht zoals we haar kennen; sprankelend, ontwapenend, met tomeloze energie en het hart op de (Rotterdamse) tong. Marja toont succes, maar schuwt het verval en de eenzaamheid niet. Marja’s Dooie Sterren Parade is een vervreemdende gebeurtenis die – precies zoals bij een goed afscheid – droefenis én plezier met elkaar verbindt!

Koop kaarten →

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig