over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 20 jan - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Strange Brew, Blackbird en Leo Blokhuis

A Love Letter to... 1983

Muziek / Theatercollege Grote Zaal 1e Rang €26,00

In de tweede editie van A Love Letter To… gaan we veertig jaar terug, naar 1983. Het jaar van de Heineken-ontvoering, de eerste Nederlandse reageerbuisbaby en Return of the Jedi. In Den Haag demonstreren ruim een half miljoen mensen tegen De Bom. We maakten kennis met de compact disc en David Bowie, Doe Maar en Michael Jackson voerden de hitlijsten aan.

Leo Blokhuis neemt ons, muzikaal bijgestaan door Blackbird & Strange Brew, in dit theaterconcert mee terug naar ’83. Hoe zag de wereld eruit? En wat zien en horen we daar nu nog van terug? Verwacht een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek. Met recht een goed begin van een gelukkig nieuw jaar.

Over Leo Blokhuis
Leo Blokhuis is al jaren dé autoriteit als het op popmuziek aankomt. Zo maakt hij prachtige documentaires, schrijft hij boeken en is hij te horen op Radio 2. Ook is hij het gezicht van de Top 2000, het grootste muziekspektakel van Nederland.

Over Blackbird
Blackbird is niet meer weg te denken uit het Nederlandse radiolandschap. De Amsterdams/Limburgse singer-songwriter is bekend van haar singles ‘Tell Your Mama’ en ‘Built And Broken’ die beide werden uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong. Blackbird stond met haar band in het voorprogramma van Sheryl Crow en Beth Hart en speelde op grote festivals.

Over Strange Brew
Strange Brew viert met hun voorstellingen de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Eerder maakte zij programma’s over o.a. Woodstock, Elvis Presley, The Beach Boys en Paul McCartney.

Muziek: Strange Brew (Yorick van Norden, Anne Soldaat, Jeroen Kleijn, Reyer Zwart en Paul Bond)

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)