over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 10 apr - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Lavinia Meijer GEANNULEERD

Untitled 2

Concert / Klassiek / Muziek Kleine Zaal €22,50

Deze voorstelling is definitief geannuleerd vanwege ziekte binnen het gezelschap van Lavinia Meijer. Tickethouders zijn per mail en telefonisch geïnformeerd.

Harpiste Lavinia Meijer blaast harpmuziek eigenhandig nieuw leven in en voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de geschiedenis van deze muziek. Met haar meerdelige Untitled 2 zet ze een duidelijk statement neer: “Muziek is de stem van de toekomst. Luister en zie de impact en de kracht die muziek in zich heeft. Muziek die onlosmakelijk verbonden is met het verleden, heden en toekomst.”

In combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities omvat Untitled een kijkje in de keuken van de veelzijdige artieste die Lavinia is.

Van Einaudi tot Iggy Pop
Geïnspireerd door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia met Untitled aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt op prachtige wijze de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen.

Over Lavinia Meijer
Lavinia Meijer (1983) won in 2009 de Nederlandse Muziekprijs en is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika.

Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium. Net als met de legendarische Iggy Pop. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden- en platina-status.

Koop Kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig