over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 23 sep - 19.00 uur

< alle voorstellingen

Kruimeltje (6+)

Familiemusical over oer-Hollands straatjochie (try-out)

Familie / Jeugd / Musical Grote Zaal 1e Rang €21,50

Kruimeltje is terug in een nieuw jasje. Met een hartverwarmende familiemusical, vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur!

Door de besneeuwde straten ergens in Nederland zwerft Kruimeltje; een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft, is een medaillon, met hun portretjes erin. Ondanks alles blijft hij positief en loopt hij zingend en fluitend de straten door.

Op een dag ontmoet hij het stoere meisje Keesie. Samen beleven ze de meest knotsgekke avonturen. Ondertussen vindt Kruimeltje onderdak bij de vriendelijke kruidenier Wilkes. Tot zijn verbazing blijkt Wilkes zijn vader te kennen: ze waren vroeger vrienden! Kan de kruidenier Kruimeltje helpen in zijn zoektocht naar zijn vader? Zou hij zijn straatleven dan voorgoed gedag kunnen zeggen?

Kruimeltje is een echte feelgood familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie, op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.

Koop kaarten →