over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 11 sep - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Koos & Moos (4+)

Op Avontuur voor een groene aarde

Familie / Jeugd Kleine Zaal 1e Rang €11,50

Maak in De Meerpaal kennis met Koos, de leukste, liefste en dapperste koala óóit! Tegen de tijd dat hij in het theater staat, heeft iedereen hem in zijn hart gesloten.

Het is geen geheim dat onze aarde het best een beetje zwaar heeft, maar de meeste mensen weten niet precies wat er aan de hand is en wat ze er aan kunnen veranderen…

In deze vrolijke voorstelling laat Koos ons zien dat je zelf meer kan doen dan je denkt! Hij is vanuit het verre Australië naar Nederland gekomen om kinderen lichtvoetig in aanraking te brengen met de grote milieuthema’s.

Het is zijn missie om bewustwording te vergroten over de natuur, dieren en het klimaat. En dat doet hij samen met zijn allerbeste mensenvriend Moos. Hij heeft energie voor 10! De twee vertellen elkaar spannende verhalen, zingen samen liedjes en halen grappen met elkaar uit.

Koop kaarten →

YouTube-Serie
In de gelijknamige YouTube-serie gaan Koos en Moos – net als in deze voorstelling gespeeld door Florens en Mitch – opzoek naar antwoorden op al hun klimaatvragen. Ze ontdekken waarom we lief moeten zijn voor onze aarde. De liedjes en verhalen zijn naast leerzaam ook heel erg leuk.

De online serie geeft een goede sfeerindruk van de voorstelling. Ook die speelt zich grotendeels af in het huis van Moos, die zo lief is om tijdelijk onderdak te bieden aan Koos, nu hij in Nederland is. Samen gaan ze op avontuur voor een groene aarde!