over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 11 nov - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Knock Out Comedy Crew

Nee dat kan echt niet

Cabaret Kleine Zaal 1e Rang €15,00

Met hun stand-up comedyshow ‘Nee, wij zijn geen boyband’ verrasten de mannen van Knock Out Comedy Crew menig theater. Na al die volle zalen in het land kon een opvolger natuurlijk niet uitblijven. In ‘Nee, dat kan echt niet’ zijn de cabaretiers terug. En hoe!

Stand-up comedy was jarenlang een ondergewaardeerd genre in de Nederlandse theaters en poppodia. Terwijl juist een nieuwe generatie publiek smult van comedyshows op Netflix en in comedyclubs. Bij de Knock Out Comedy Crew worden ze op hun wenken bediend.

Verwacht pure stand-up comedy, de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Wees voorbereid, want vanavond nemen de comedians geen blad voor de mond. Sommige zaken moeten nu eenmaal besproken worden, maar wat kun je tegenwoordig nog zeggen op het podium? Knock Out Comedy Crew is er helder in: Je moet niet alles willen zeggen, maar we moeten wel alles kunnen zeggen. Deze avond is dus niet geschikt voor tere zieltjes of woke wappies zonder humor.

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)

Biografie:
Deze zes totaal verschillende, prijswinnende comedians raakten bevriend toen ze elkaar backstage ontmoetten. Ze begonnen met het organiseren van comedy-avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater in Amsterdam. Inmiddels staan meerdere leden van de Crew met een eigen avondvullende voorstelling in de theaters, maar daarnaast blijven ze gezamenlijk optreden.

De Crew bestaat uit Davey Turnhout, Oscar Arnold, Arjan Kleton, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer en Dave Felida. Zij waren op televisie te zien bij onder andere Holland’s Got Talent, BNNVARA, SBS6 en 101TV.