over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 27 jan - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Kees van Amstel

Vluchtweg altijd vrijhouden

Cabaret Grote Zaal 1e Rang €10,00

Vluchtweg altijd vrijhouden: een wijs advies van Kees van Amstel. De cabaretier ontwijkt liever elke vorm van confrontatie. Niet vechten, maar vluchten. Naar een tropisch oord, het plaatselijke theater of in zijn hoofd. De vluchtweg is in ieder geval altijd vrij. 

  • “Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken.” – De Volkskrant ★★★★
  • Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven” – Trouw ★★★★
  • “Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch” – Scènes ★★★★
  • “Van Amstel toont zich een meesterverteller” – Cabaret.nl ★★★★
  • “Kees van Amstel is een sterke verhalenverteller die over het vermogen beschikt om tegenslag om te buigen naar gouden grappen.– De Telegraaf

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt.

En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant). De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen, dus, zoals gewoonlijk, ga je ook weer lachend de zaal uit. Zin om even te vluchten? Kom dan snel naar het theater want in zijn vierde solovoorstelling ga je weer iets mee maken. En lachen. Veel lachen.

Verwacht wat we van Kees van Amstel gewend zijn: een show vol knotsgekke verhalen en grappen.

Regie: Lebbis

Nationaal theaterweekend
Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Meerpaal. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor slechts 10 euro.

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs exclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)