over ons
sluiten
0321 388 777
'Kees van Amstel laat zijn verhalen glanzen' NRC
tickets

do 28 mei - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Kees van Amstel

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Cabaret Kleine Zaal €16,00

VERKOOP TOT NA 6 APRIL UITGESTELD.

Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Van Comedytrain tot NPO Radio 1

Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Kom ook dineren in ons Grand Café!  

Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Speciaal voor deze avond serveert onze chef het favoriete gerecht van Kees van Amstel: stamppot andijvie met rucola en een goede bal gehakt. Uiteraard kun je in ons Grand Café ook genieten van het speciale theatermenu. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen via 0321 388 777 of mailen naar info@servicepleindronten.nl.