over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 3 nov - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Kasper van Kooten

Van Kooten en de Beat

Cabaret / Muziek / Theaterconcert Kleine Zaal 1e Rang €21,00

Van Kooten en de Beat vertelt het ritmische levensverhaal van theatermaker Kasper van Kooten, naar zijn gelijknamige boek dat 22 februari uitkwam. De meeste mensen zullen Kasper kennen uit films en series, zoals All Stars. Maar acteren is niet zijn enige passie. Muziek speelt al van jongs af aan een prominente rol in zijn leven.

Van Kooten en de Beat is een even swingende als openhartige vertelling over liefde, familie en een onverzadigbare behoefte aan muziek. Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de hartsvrienden met wie Kasper van Kooten al vanaf zijn vroege jeugd in bandjes speelt. Hij is de drummer die zichzelf naar Ahoy droomt.

In heerlijke tempowisselingen neemt hij je mee op de avontuurlijke reizen die hij en zijn verschillende bands samen maken. Maar als het hoogste podium eenmaal bereikt is, blijkt zijn droom niet te kloppen. Wanneer Kasper jaren later plotseling gedwongen wordt om met optreden te stoppen, dringen alle levensvragen zich meedogenloos op: wat was ik al die jaren aan het doen?

Dit verhaal vormt de aanleiding voor de gelijknamige theatervoorstelling Van Kooten en de beat, waarin ook de muziek uit het boek tot leven komt. Het geheel ondersteund door uniek foto-, video- en audiomateriaal en één van die zeer muzikale vrienden! Nadat Kasper bijna twee jaar niet kon optreden door de pandemie is het nu tijd om de theaters de beat te laten voelen en beleven.

Van Kooten en de beat is een ontroerend en vermakelijk zelfportret en een geweldige muziekgeschiedenis ineen.

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)


Fotograaf: Karen van Gilst