over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 3 jun - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Karin Bloemen & Cor Bakker

Waar waren we gebleven…

Cabaret / Muziek Grote Zaal €28,00

Ja, waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? In ‘Waar waren we gebleven…’ doen Karin Bloemen & Cor Bakker net of er niets gebeurd is; het ‘C-woord’ zal niet genoemd worden. Er komen ouderwets leuke conferences langs en natuurlijk worden – op het hoogste niveau – de mooiste liedjes gespeeld en gezongen!

Een theateravond zoals het hoort; zonder Zoom, scherm en koptelefoon, maar met échte, lachende en genietende mensen om je heen.

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen. Van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren 80 tot de grote theatershows ‘De diva en de divan’ (2002) en ‘Diva’s van Carré’ (2013).

Ook dit keer slagen ze er zonder twijfel in om het publiek mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te sturen.

Koop kaarten →

Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig