over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 30 apr - 13.30 uur

< alle voorstellingen

Juf Roos (2+)

Juf Roos gaat op avontuur

Familie / Jeugd Grote Zaal €18,00

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater met een nieuwe theatershow. Zij en Gijs beleven een vrolijk avontuur, zingen bekende kinderliedjes en de kinderen zingen én doen volop mee met de voorstelling.

Miljoenen kinderen slootten Juf Roos en Gijs in hun hart. Hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen YouTube-views; een ongekend succes in Nederland! In de nieuwe theatershow maken je favoriete duo zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan. Maar… dan gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd in orde te krijgen. Krijgen ze dit voor elkaar?

Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs. Aan de kinderen in het theater is vooraf gevraagd om een mooie tekening te maken voor Juf Roos en Gijs, deze wordt in de voorstelling gebruikt!

Wees er snel bij want vorige seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht!

Koop kaarten voor show 1 (13:30) →

Koop kaarten voor show 2 (15:30) →


Lekker smikkelen: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend en we verrassen je met… poffertjes! Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je poffertjesplek meteen mee! Lekker voor de kids én hun papa’s en mama’s, opa’s en oma’s. ‘Het poffertjesmenu’ kost €10,- voor kinderen en €15,- voor volwassenen, meer informatie lees je hier.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs exclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig