over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 21 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Judeska Airlines

Met Jandino Asporaat

Cabaret Grote Zaal €29,50

DE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT! Schrijf je hier in voor de wachtlijst.

Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert Judeska terug in een gloednieuwe hilarische klucht, geproduceerd door Het Huis van Asporaat.

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan. Alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze hectiek en chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet? Je ziet het in Dronten!

Knallende afterparty met Jandino
Naar de voorstelling en direct weer weg? “Boring”, zou Judeska zeggen. De ster van de show vindt dat dit gezelliger kan en wil graag nog een feestje met je vieren; deze uitverkochte show mag immers niet zomaar voorbij zijn.

Na de voorstelling houdt Jandino Asporaat daarom een afterparty in de foyer, waar hij de lekkerste hitjes draait. Wij hebben wel zin in een goede nazit of een dansje in het bijzijn van Jandino. Doe jij nog een drankje na?

🍴 Maak je avond uit compleet!

Heb je al een ticket maar ben je vergeten een plekje reserveren in ons Grand Café? Een diner vooraf is nog altijd mogelijk. Reserveer je tafel of borrelplank via onderstaande buttons. Let op: reserveren voor een diner of borrelplank kan tot 24 uur voor aanvang. Tot snel!

Diner vooraf reserveren


Liever gezellig nazitten met een borrelplank?

Borrelplank vooraf reserveren

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie