over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 7 feb - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Jörgen Raymann

SCHUDDEN AAN DIE BOOM

Cabaret Kleine Zaal

LET OP: deze voorstelling is verplaatst naar de Kleine Zaal (start 20.15 uur).
Donderdag 7 februari tussen 18.45-19.45 uur kunt u uw bestaande tickets (van de Grote Zaal) omwisselen voor uw nieuwe tickets op naam, incl. stoelnummers. Volgt u hiervoor de rode loper die we voor u uitleggen.

Er zijn nog slechts enkele kaartjes beschikbaar voor deze voorstelling. Voor reserveringen: neem contact op met ons Serviceplein op 0321-388777 of kom langs (online reserveren is helaas niet meer mogelijk; alleen telefonisch of aan de kassa).

Jörgen Raymann heeft voorouders uit 4 werelddelen. Hij schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Zouden zij trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? Zouden ze zijn humor waarderen? Zouden ze elkaars humor begrijpen en accepteren? Met scherpe en hilarische observaties probeert Raymann de puzzel van zijn verleden te leggen. Is hij een vreemde eend in de bijt of past hij juist perfect in deze moderne maatschappij waar iedereen op Facebook zelfbewust en gelukkig is, maar tegelijkertijd naar zichzelf zoekt bij de psycholoog of de yoga-goeroe. Misschien kom je er op het eind van de avond achter dat – als hij maar hard genoeg schudt – jij ook uit die boom valt.

 

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?