over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 20 okt - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis

Cabaret Kleine Zaal €22,50

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

De pers over Jasper van der Veen:

  • “Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden.” – NRC ★★★★
  • “Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.” – Theaterkrant
  • “Zeldzaam podiumbeest” – Jury Leids Cabaret Festival

Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Cabaret Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. Het NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Afgelopen voorjaar speelde hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt.

🍴 Maak je avond uit compleet!

Heb je al een ticket maar ben je vergeten een plekje reserveren in ons Grand Café? Een diner vooraf is nog altijd mogelijk. Reserveer je tafel of borrelplank via onderstaande buttons. Let op: reserveren voor een diner of borrelplank kan tot 24 uur voor aanvang. Tot snel!

Diner vooraf reserveren


Liever gezellig nazitten met een borrelplank?

Borrelplank vooraf reserveren