over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 15 okt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Isabelle Beernaert (try-out)

Naakt

Dans Grote Zaal €35,00

Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Naakt is alweer de elfde productie van de gevierd choreografe.

Naast haar klassieke achtergrond, ontwikkelde Isabelle Beernaert zich in moderne technieken en etnische dansen, wat zij weer combineert met stijlen als hiphop en breakdance. Isabelle werkte als choreografe met en voor verschillende (inter)nationale evenementen en tv-shows, waaronder de internationale tv-hit So you think you can dance.

”Door mijn persoonlijke naaktheid te delen, kan ik waarlijk geven. Een verhaal dat de grenzen doorbreekt van de door ons gemaakte realiteit, dat verder kijkt dan slechts de vorm. Want de echte vorm is de uiterlijke uitdrukking van de innerlijke inhoud.”

Naakt wordt een voorstelling op etnische muziek met een oerkracht.

Beleef de voorstelling als eerste en kom naar deze try-out!

Een culinair begin van je theaterbezoek in ons Grand Café.
Geniet van een heerlijk à la carte diner en maak zo je theaterbeleving nog leuker! Ons Grand Café kent een maandelijks wisselend menu, met verse seizoenproducten. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je na je gezellige etentje op tijd in de theaterzaal kunt plaatsnemen. Bekijk hier onze actuele menukaart. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Voor meer informatie en reserveringen: 0321 388 777 of info@servicepleindronten.nl.

Wat je vooraf moet weten
Er valt weer heel wat te genieten in het nieuwe theaterseizoen. Natuurlijk met inachtneming van de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. We bieden een veilige omgeving voor jou, de artiesten en alle medewerkers voor en achter de schermen. Meer informatie hierover vind je hier. Lees het aandachtig door. Samen zorgen we zo voor een veilig, verantwoord en bovenal onvergetelijk theaterbezoek.

Duur voorstelling: circa 90 minuten (zonder pauze).
In de ticketprijs is een consumptie inbegrepen.