over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

wo 10 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Huisvrouwen bestaan niet

Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke le Roux

Toneel Grote Zaal 1e Rang €26,00

De succesvolle bioscoopfilm Huisvrouwen Bestaan Niet kent nu een theatrale versie. In de komedie maak je kennis met drie vrouwen – gespeeld door Anouk Maas, Rian Gerritsen en Lieneke le Roux – die elk op hun eigen manier het huishouden, werk en relaties combineren.

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?) Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot.) En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: “net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.”

  • Komische noot met ‘woke’ invalshoek” – Musicalsites
  • “Bomvol herkenbare humor” – I Love Theater
Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)