over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 12 apr - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Holland Dance Festival

Talent On The Move

Dans Grote Zaal €19,00

Jaar in jaar uit biedt Holland Dance Festival het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam – de hotspot voor eigentijdse dans – een landelijk podium. Deze energieke en kleurrijke topdansers, met de meest uiteenlopende achtergronden, tonen in theaters verspreid door heel Nederland hun passie en hun dromen. Zij nemen theaterbezoekers mee op een sprankelende dansreis in een gevarieerd programma van gerenommeerde en aankomende choreografen.

Talent On The Move

De reizende productie ‘Talent On The Move’ – een initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam – toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door dansstudenten van Codarts. Deze aanstekelijke voorstelling op hoog niveau, is dé uitgelezen kans voor dansliefhebbers en –ontdekkers om een breed palet van hedendaagse dans op de voet te volgen.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.