over ons
sluiten
0321 388 777
'Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur? Dubbelcheck. Bizons? Dat zou zomaar eens kunnen.'
tickets

zo 22 jan - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Herman in een bakje geitenkwark 2

reprise

Cabaret / Muziek Kleine Zaal €17,00

Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was. Iets waarvan iedereen die het ziet, voelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van Herman in een bakje Geitenkwark was hier een lichtend voorbeeld van en nu zijn ze terug… met meer van hetzelfde!

Als u geen idee heeft waar dit over gaat, des te beter. Wees de Christoffel Columbus van theaterland en ontdek het tweede programma van Herman in een bakje Geitenkwark als eerste. Reis af naar uw favoriete theater en beleef een avond die de verwachtingen van zelfs de meest doorgewinterde ontdekkingsreiziger zal overtreffen. Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur? Dubbelcheck. Bizons? Dat zou zomaar eens kunnen. Herman in een bakje Geitenkwark ‘2’: koloniseer een stoel voordat het te laat is.

‘De samenzang van dit viertal is zo aanstekelijk dat ze elk lied naar een hoger plan tillen.’ (de Volkskrant)

‘Deze vier jongens weten heel goed waar ze mee bezig zijn en weten op een bijna slapstickachtige manier humor terug te brengen tot de essentie.’ (The Post Online)

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 22,50
Voorafgaand aan iedere theatervoorstelling kunt u genieten van het speciale theatermenu. U kunt dan genieten van een 3-gangen diner in ons Grand Café. Wij zorgen ervoor dat u op tijd klaar bent voor de voorstelling.

Het theatermenu reserveert u eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?