over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 26 okt - 20.00 uur

< alle voorstellingen

Foute Party XL! met Qmusic The Party

live A*Fever (The Ultimate ABBA Tribute) & Martijn Fischer (zingt Hits van Hazes)

Feest Binnenplein €24,50

Nieuw in Dronten! Foute Party XL met de Qmusic dj’s, de Ultieme ABBA tribute én de hits van Hazes! Op zaterdag 26 oktober vindt op het binnenplein van De Meerpaal de allereerste editie van Foute Party XL plaats. Het grootste en gezelligste “foute” feest in de regio, met top dj’s en artiesten.

Qmusic The Party (4 uur fout) komt voor het eerst naar Dronten! Qmusic is niet alleen het best beluisterde radiostation van Nederland, ze zijn ook de uitvinder van het genre Fout, dat zorgt ervoor dat de Qmusic dj’s exact weten hoe ze een Fout feest moeten moeten maken. Van de Backstreet Boys tot Rainbow in the Sky en van de Macarena tot Grease, ze komen allemaal voorbij in een 4-uur durende show met een waanzinnig decor en met veel leuke give-a-ways.

We mogen op deze eerste Foute Party XL 2 bijzonder gastoptredens verwelkomen in Dronten:

A*Fever is de ultieme ABBA tribute! Ze zijn bekend van o.a. het SBS6 programma “Tribute – Battle of the Bands”, maar ze speelden op o.a. Paaspop en Zwarte Cross. Onlangs verkochten ze zelfs de Amsterdamse AFAS Live concertzaal geheel uit! Komend seizoen zijn ze ook met grote bezetting met de theatertour in De Meerpaal te bewonderen, vanavond komen de dames alvast het binnenplein op zijn kop zetten met alle grote ABBA hits!

Speciaal voor deze eerste Foute Party XL komt Martijn Fischer exclusief naar De Meerpaal. Hij kreeg een Gouden Kalf voor zijn rol als André Hazes in de film “Bloed, Zweet en Tranen” én hij speelde en zong 3 jaar lang André Hazes in de succesmusical “Hij Gelooft in Mij”, waar hij de prestigieuze Johnny Kraaykamp Musical Award voor heeft gekregen. Alle hits komen voorbij tijdens dit bijzondere live-optreden.

Het binnenplein van De Meerpaal wordt een grote foute feesttempel, het wordt een avond vol gezelligheid!

De minimum leeftijd voor dit evenement is 18 jaar, legitimatie is verplicht. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Ticket prijs: Early bird (19,50) – regulier (24,50) en late bird (29,50)