over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 7 sep - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Flevo’s Mannenkoor

Benefietconcert

Muziek Grote Zaal

Beleef op zaterdag 7 september het benefietconcert van het Flevo’s Mannenkoor in samenwerking met het Polizeichor Hameln (de rattenvangerstad). De opbrengsten zullen voor 100% ten goede komen aan het Hospice in Dronten. Tijdens de concertreis naar Duitsland (2017) zongen beide koren al voor het goede doel in Hameln. Bij het tegenbezoek aan Dronten is er voor een benefietconcert geen beter doel te vinden dan het Hospice. Het voortbestaan van het Hospice is afhankelijk van donaties en beide koren dragen graag hun steentje bij. Tijdens dit concert verzorgen beide koren afzonderlijk een gevarieerd programma, maar brengen ook gezamenlijk enkele bekende liederen ten gehore, waaronder ‘Can You Feel The Love Tonight’, bekend uit the Lion King. Een heerlijke muzikale start van het nieuwe theaterseizoen!

BENEFIETMENU | Driegangenmenu: € 27,50

Speciaal en exclusief voor deze avond heeft onze chef-kok, in samenspraak met het Flevo’s Mannenkoor, een BENEFIETMENU samengesteld. Per menu doneert De Meerpaal € 2,50 aan het goede doel: Hospice Dronten. Reserveer uw tafeltje via 0321 388 777 of mail naar horeca@meerpaal.nl. Samen halen we op deze manier zoveel mogelijk geld op voor dit goede doel.

Het Benefietmenu:
Voorgerecht
Caesar Salade met een gepocheerd eitje, Parmezaanse kaas, bacon en croutons
Hoofdgerecht
Diamanthaas met een truffelmousseline en bearnaisesaus
Nagerecht
Trio van witte chocolade mouse, pure chocolade mouse en een schuim van melkchocolade

Let op! In ons nieuwe magazine is helaas de prijs verkeerd gedrukt van deze voorstelling. De juiste prijs voor de voorstelling is € 20,-.