over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 7 sep - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Flevo’s Mannenkoor

Benefietconcert

Muziek Grote Zaal €20,00

Beleef op zaterdag 7 september het benefietconcert van het Flevo’s Mannenkoor in samenwerking met het Polizeichor Hameln (de rattenvangerstad). De opbrengsten zullen voor 100% ten goede komen aan het Hospice in Dronten. Tijdens de concertreis naar Duitsland (2017) zongen beide koren al voor het goede doel in Hameln. Bij het tegenbezoek aan Dronten is er voor een benefietconcert geen beter doel te vinden dan het Hospice. Het voortbestaan van het Hospice is afhankelijk van donaties en beide koren dragen graag hun steentje bij. Tijdens dit concert verzorgen beide koren afzonderlijk een gevarieerd programma, maar brengen ook gezamenlijk enkele bekende liederen ten gehore, waaronder ‘Can You Feel The Love Tonight’, bekend uit the Lion King. Een heerlijke muzikale start van het nieuwe theaterseizoen!

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.

Let op! In ons nieuwe magazine is helaas de prijs verkeerd gedrukt van deze voorstelling. De juiste prijs voor de voorstelling is € 20,-.