over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

ma 26 dec - 14.00 uur

< alle voorstellingen

Flevo’s Mannenkoor

Concert in Kerstsfeer

Concert / Muziek Grote Zaal €22,50

Op maandag 26 december (2e Kerstdag) houdt het Flevo’s Mannenkoor haar traditionele Concert in Kerstsfeer in het theater van de Meerpaal. Dit concert staat in het teken van het 50-jarig bestaan van het koor.

Diverse artiesten, waaronder zeker “good old” Gezinus Veldman, treden al of niet samen met het koor voor je op. Daarnaast hebben we een oude bekende in de persoon van Antonio Gutièrrez Rubio gecontracteerd. Hij is “percussion artist” en bespeelt op virtuoze wijze zijn marimba. Hij trad in 2017 al een keer voor ons op tijdens het 45-jarig bestaan van het Flevo’s Mannenkoor.

Verder maken deel uit van het concert Elles Venhuizen, sopraan. Een gouden stem. Elles vertolkte de rol van Fiametta in de operette van Carmen. “Niet ver van huis” treedt ook het vrouwenkoor “De Paradijsvogels” uit Biddinghuizen voor je op. Dit koor staat onder leiding van Francis Evers die dit koor de afgelopen jaren tot grote hoogte heeft gebracht.

Het Flevo’s Mannekoor verheugt zich erop om je weer te ontmoeten en voor je te concerteren. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Paul Michèl Tijssen.

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs exclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)