over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 9 feb - 16.00 uur

< alle voorstellingen

Ernst, Bobbie en de rest

Ernst en Bobbie doen maar wat (3+)

Familie / Jeugd Grote Zaal €19,50

De nieuwste Ernst en Bobbie theatershow is een doldwaas avontuur van het populairste kinderduo van Nederland. Deze grappige en muzikale voorstelling is voor jong en oud een feest, waarbij de kinderen en ouders maximaal worden betrokken bij het verhaal. Ook komen natuurlijk alle grote hits van het duo tijdens dit 70 minuten durende avontuur voorbij.

Ernst en Bobbie vieren hun vrije tijd op een prachtig en liefelijk vakantie-eiland. Ze gaan minigolfen en willen gaan varen met hun zeilbootje als het noodlot toeslaat: de boot vaart per ongeluk weg zonder dat iemand erin zit. Ernst en Bobbie gaan achter de boot aan en verzeilen vervolgens in een hilarisch avontuur dat eindigt in het Tsjechische Gletschûh Witschûh. Ook komen ze onderweg een populair YouTube duo tegen ‘Gertjûh en Bertjûh’. En of dit allemaal goed afloopt? Komt het zien in de nieuwste en meest hilarische theatershow van het duo.

Het is het meest persoonlijke verhaal van de makers achter Ernst en Bobbie. Stiekem leren de kinderen in de zaal over het verschil wat echt is en niet echt is op YouTube en social media.

Over deze voorstelling:
Ticketprijs inclusief limonade


Ga je liever om 14.00 uur naar Ernst, Bobbie en de Rest? Klik dan op de button hieronder.

Bestel kaarten voor 14.00 uur →