over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 30 dec - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Elvis The Music – The King (try-out)

His Legacy & His Music - Erwin Nyhoff & 10 piece liveband

Muziek Grote Zaal 1e Rang €25,00

Elvis The Music is een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley! Met een superband inclusief blazers, backing vocals én beeld & decor. Featuring: zanger/gitarist Erwin Nyhoff! 

Elvis Presley, ‘The King’ is een van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn actieve zangcarrière, nam hij meer dan 700 songs op met als hoogtepunten Always on My MindAllright, Are You Lonesome TonightHounddog, Heartbreak HotelJailhouse RockLove Me Tender, Blue Suede Shoes, Suspicious minds, In The Ghetto en Don’t Be Cruel. 

Hij ontketende voor het eerst massahysterie tijdens concerten, wist in diverse stijlen uit te blinken en is ontelbare keren nagedaan. Zijn invloed is zo groot dat hij na zijn dood vaak in levende lijve werd gesignaleerd. In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!) voorbij in een unieke spetterende liveshow in the spirit of Elvis Presley.

Over Erwin Nyhoff
Erwin Nyhoff is in de rol van The King een perfecte verschijning en is als artiest méér dan hot, hij tourde met meerdere bluesshows van én speelde de hoofdrol in de musical over het leven van blueslegende Harry Muskee.

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)