over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 14 sep - 16.30 uur

< alle voorstellingen

Dirk Scheele & StoryZoo

Try-out

Familie / Jeugd Grote Zaal €10,00

Deze voorstelling biedt De Meerpaal geheel gratis* aan voor iedereen onder de 12 jaar!

Ga mee op een magische ontdekkingsreis naar het prille begin van de vriendschap tussen Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai. Dirk Scheele brengt de kleurrijke dierenpersonages tot leven met zijn vrolijke en meeslepende liedjes. Laat de verbeelding de vrije loop en dompel je onder in de fantasierijke wereld van StoryZoo. Een speelse en educatieve belevenis voor jonge avonturiers!

StoryZoo is een internationaal erkend merk dat interactieve verhalen en educatief entertainment voor kinderen biedt. In de educatieve animatieserie StoryZoo, die sinds 2016 elke dag op verschillende televisie- en video platformen te zien is, waaronder bij Telekids, Disney+, Videoland, Amazon Prime, etc. leren jonge kinderen op een speelse manier Engels. De serie is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde taalinstituten en heeft een educatieve basis. StoryZoo biedt kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar één groot avontuurlijk feest: het is feelgood-animatie met een educatieve grondslag.

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Onlangs heeft Dirk voor zijn werk een koninklijke onderscheiding en de allereerste Buma Kindermuziekprijs ontvangen.

*Inderdaad: geheel gratis. Bij De Meerpaal vinden we het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd kennis kunnen maken met kunst en cultuur. In een tijd waarin de prijzen almaar stijgen, is dat helaas niet vanzelfsprekend. Daarom bieden we samen met de theaters in de Regio Zwolle een aantal voorstellingen gratis aan.
Hierbij geldt: kinderen tot 12 jaar gratis toegang, minimaal 1 betalende volwassene verplicht. Maximaal 4 kinderen per betalende volwassene.

 

Over deze voorstelling:
Ticketprijs inclusief limonade