over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 9 dec - 15.00 uur

< alle voorstellingen

Dirk Scheele (2+)

Warme handen, koude voeten

Familie / Jeugd Kleine Zaal €13,50

In deze gezellige wintervoorstelling zingt Dirk prachtige decemberliedjes over Kerstmis, warme handen & koude voeten, oliebollen, sterretjes en vuurwerk.

Samen met zijn buurmeisje gaat Dirk de kerstboom op een bijzondere manier versieren. Wanneer de sneeuw uit de hemel dwarrelt, belanden ze in een sneeuwballengevecht. Maar wat blijkt nu? De Kerstman heeft ineens een dagje vrij genomen en wil graag samen met Dirk en de kinderen in de zaal muziek gaan maken. Nou Kerstman, laat maar eens een deuntje horen!

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziekindustrie en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar. Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Onlangs heeft Dirk voor zijn werk een koninklijke onderscheiding en de allereerste Buma Kindermuziekprijs ontvangen.

🍴Smulmenu!
Reserveer ons Smulmenu en geniet na afloop van de voorstelling van overheerlijke poffertjes. Het Smulmenu reserveer je wanneer je hierboven op ‘Tickets’ klikt. Tot snel!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie