over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 30 nov - 20.30 uur

< alle voorstellingen

De lyra viol

The Punckes Delight

Klassiek / Muziek Kleine Zaal €15,00

Het kersverse ensemble The Puncke’s Delight van de gambist Nick Milne viert zijn eerste tournee met een ode aan de lyra viol. Deze kleine basgamba is vandaag bijna vergeten, maar was ooit de ster van de Engelse consortmuziek. Uit de meer dan vijfduizend werken die speciaal voor zijn bijzondere timbre werden gecomponeerd, kozen de musici een programma dat de veelzijdigheid van de lyra viol perfect illustreert: van ludiek drinklied tot ragfijn contrapunt.

Let op: als u voor deze voorstelling tickets boekt, dient u een specifieke rij en stoelnummer te selecteren op de zaalplattegrond. Echter, omdat er via meerdere kanalen kaartjes zijn verkocht, kunnen alle bezoekers op de avond zelf een plek in de zaal vrij kiezen. Wilt u er zeker van zijn dat uw favoriete plek vrij is, komt u dan op tijd. Als u hier vragen over heeft, neem contact op met ons Serviceplein. 

Kom ook dineren in ons Grand Café! 

Wist je dat je voorafgaand aan de voorstelling heerlijk à la carte kunt dineren in De Meerpaal? Ons Grand Café kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Bekijk onze actuele menukaart of informeer naar de mogelijkheden. Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Reserveer je tafeltje eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal (0321-388777) of per mail via info@servicepleindronten.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?