over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 21 okt - 20.30 uur

< alle voorstellingen

Country Roads Ft. Ralph van Manen

John Denver Tribute

Muziek Kleine Zaal €23,00

DE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT! Schrijf je hier in voor de wachtlijst.

Arrangeur en songwriter Ralph van Manen is wereldwijd een grote naam. Hij schreef nummers als Testify to Love en Touched by an Angel, songs die in vele landen erg hoog scoorden en in de USA zelfs een platina album opleverde. Voor deze laatste song ontving hij in Nashville een Dove Award (song of the year).

Maar Ralph is meer dan dat, hij is ook een muzikant in hart en nieren en kiest er voor om een tribute band voor John Denver te beginnen. De band ‘Country Roads’ die door de officiële John Denver fanclub in Amerika is geadopteerd.

De mannen van Country Roads zeggen hierover: Liefde, pijn, verlangen, hoop, dromen, verbondenheid, recht en onrecht, natuur, vrijheid, wijsheid, thuiskomen… Een veelheid van thema’s, waar John Denver in zijn songs over zingt. Zijn liedjes gaan ergens over. Daar waar woorden tekortschieten, raakt zijn muziek de juiste snaar. En dat is nu precies wat Ralph zo aanspreekt in de muziek van deze legendarische zanger en waarmee hij telkens weer zijn publiek weet te raken. Een aanrader voor iedereen in Dronten en omstreken!

Ralph startte in 1991 zijn carrière als soloartiest en bracht in de jaren die volgden diverse live- en studioalbums uit, meerdere opgenomen in Nederland en Amerika en opgenomen door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Samen met zijn eigen band tijdens muziekevenementen en op diverse concertpodia.

🍴 Maak je avond uit compleet!

Heb je al een ticket maar ben je vergeten een plekje reserveren in ons Grand Café? Een diner vooraf is nog altijd mogelijk. Reserveer je tafel of borrelplank via onderstaande buttons. Let op: reserveren voor een diner of borrelplank kan tot 24 uur voor aanvang. Tot snel!

Diner vooraf reserveren


Liever gezellig nazitten met een borrelplank?

Borrelplank vooraf reserveren
Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie