over ons
sluiten
0321 388 777
'Van de makers van Oeroeg en Gejaagd door de wind.'
tickets

vr 8 mrt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Casablanca - try out

Jamie Grant, Stefan Rokebrand e.a.

Muziek / Muziektheater Grote Zaal

Hollywoodklassieker Casablanca – het ultieme liefdesverhaal in nieuwe bewerking van Jibbe Willems – komt voor het eerst in de Nederlandse theaters. Stefan Rokebrand (Chez Brood, Celblok H) en Jamie Grant (KLEM, LEEF!) spelen de gedoemde geliefden Rick en Ilsa waartussen de passie onvermijdelijk oplaait als ze elkaar tegenkomen in Casablanca.

De film Casablanca werd genomineerd voor acht Oscars en won er drie waaronder de prestigieuze prijs voor ‘Beste Film’. Nu komt het verhaal voor het eerst in nieuwe bewerking met live muziek naar de Nederlandse theaters.

MEERPAALPASHOUDERS KUNNEN VOOR € 10,- TICKETS BOEKEN! 

Liefde en moraal in roerige tijden
Het leven van oud-geliefden Rick en Ilsa staat op de kop als ze elkaar weer tegenkomen in Casablanca. De stad waar Rick, gespeeld door Stefan Rokebrand, een café bezit en waar Ilsa, een rol voor Jamie Grant, met haar man heen is gevlucht uit angst voor de Tweede Wereldoorlog. De acteurs bereiden zich voor op het spelen van dit verhaal en ontdekken hoe actueel deze Hollywood-klassieker is. De onzekere omstandigheden, mensen die hun land uitvluchten en onmogelijke keuzes blijken van alle tijden. Casablanca is een muziektheatervoorstelling over liefde en moraal in roerige tijden, toen en nu.

THEATERMENU | Driegangenvoordeel: € 24,50

Wist u dat u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk kunt dineren in De Meerpaal? Grand Café De Meerpaal kent een maandelijks wisselend menu, inspelend op het seizoen. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Informeer dan naar de mogelijkheden of bekijk onze actuele menukaart.