over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 14 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Cabarestafette

Ontdek drie aanstormende talenten!

Cabaret Kleine Zaal €18,50

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Haal in één klap het verloren afgelopen cabaretseizoen in! Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl.

De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Wie jong en bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette! Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Een verrassend leuke avond gegarandeerd!

Eerdere Cabarestafette-deelnemers:
Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen, Peter Pannekoek en Kasper van der Laan.

Koop kaarten →


Heerlijk dineren: maak je theateruitje compleet!
Ons Grand Café is voorafgaand aan deze voorstelling geopend voor een heerlijk diner. Reserveer in het reserveringsproces van je tickets je dinerplek meteen mee! Alvast voorproeven? Bekijk hier onze menukaart!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie
  • Geen coronatoegangsbewijs of testen voor toegang nodig