over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

zo 17 mrt - 15.30 uur

< alle voorstellingen

Buurman en Buurman gaan verhuizen (4+)

Een spetterende musical

Familie / Jeugd Grote Zaal €19,50

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar het theater! Voor de 6e maal op rij brengen cabaretier en regisseur Jelle Kuiper en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman & Buurman gaan verhuizen.

🍴Smulmenu!
Reserveer ons Smulmenu en geniet na afloop van de voorstelling van overheerlijke poffertjes. Het Smulmenu reserveer je wanneer je hierboven op ‘Tickets’ klikt. Tot snel!

Kleurwedstrijd! Download hier de Buurman en Buurman kleurplaat. Kleur hem zo mooi mogelijk in. Lever hem voor aanvang in op het Serviceplein en maak kans op de Buurman en Buurman kluskoffer!

Ga je liever om 13:30 uur naar Buurman & Buurman? Klik dan op de button hieronder.

Bestel kaarten voor 13:30 uur →

 

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie