over ons
sluiten
0321 388 777
'Tip: reserveer ook het Kids Smulmenu!'
tickets

za 14 dec - 14.00 uur

< alle voorstellingen

Buurman & Buurman

Buurman & Buurman gaan kamperen

Cabaret / Familie Grote Zaal €17,50

De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de hele schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. De buurmannen hebben een mooi plekje gereserveerd op de camping. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze…. Voor de vijfde maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman en Buurman gaan kamperen.

We hebben goed nieuws! Voorafgaand aan de voorstelling is er een speciale december Kids Smulmenu editie. Lekkerder dan ooit! Je maakt dan bovendien kans op een leuke goodiebag! 

Kom vanaf 12.00 uur onbeperkt smullen met keuze uit: pannenkoeken, poffertjes, gebakken rustieke frietjes, frikandel, kaassoufflé en kipnuggets. Inclusief huisgemaakte appelmoes, sausjes, limonade en een ijsje. Voor de ouders is er een lekkere bak koffie of thee.

  • Kinderen t/m 2 jaar: gratis
  • Kinderen van 3 t/m 12 jaar: €8,50
  • Kinderen vanaf 13 jaar & volwassenen: €10,00

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met vrijdag 13 december 16.00 uur via 0321 – 388 777 of mail naar horeca@meerpaal.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?