over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 28 sep - 13.30 uur

< alle voorstellingen

Brandweerman Sam

Het Grote Kampeeravontuur

Familie Grote Zaal €17,00

Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam™ terug naar het theater. Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur’.

Het verhaal
In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in ‘Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur’.

WINACTIE!!!
Samen met Mattel Play! Sevenum mogen wij een fantastische prijs verloten onder de bezoekers aan de voorstelling: 4 personen kamperen inclusief toegang tot Mattel Play! Sevenum. Reserveer dus snel je kaartje voor Het Grote Kampeeravontuur van Brandweerman Sam op 28 september en misschien win jij wel deze mooie prijs!
De winnaar wordt op de dag van de voorstelling bekend gemaakt.

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Tip: reserveer ook het Kids Smulmenu: 

  • vanaf 12.00 onbeperkt poffertjes eten
  • inclusief ijs met slagroom en limonade (voor de ouders is er koffie/thee)
  • kinderen t/m 2 jaar: gratis
  • kinderen van 3 t/m 12 jaar: € 8,50
  • kinderen vanaf 13 jaar & volwassenen: € 10,-
  • reserveren kan via 0321 388 777 of mail naar horeca@meerpaal.nl (reserveren kan t/m donderdag 26 september)