over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 28 sep - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Bouke Rocks Elvis! (bekend van ‘The Tribute’)

Met Bouke en de 13-koppige ElvisMatters Band

Muziek Grote Zaal €38,00

🍴 Maak je avond uit compleet!

De voorstelling is volledig uitverkocht, maar een plekje reserveren in ons Grand Café voor een diner vooraf is nog altijd mogelijk. Reserveer je tafel of borrelplank via onderstaande buttons. Let op: reserveren voor een diner of borrelplank kan tot 24 uur voor aanvang. 

Diner vooraf reserveren


Liever gezellig nazitten met een borrelplank?

Borrelplank vooraf reserveren


Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden! Hij won meerdere tv-shows en dit jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands omver.

Met de show Bouke Rocks Elvis brengt hij de echte Elvis-magic naar Dronten, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvelmomenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie