over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

vr 9 mei - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Bökkers

Kats de Weg Kwiet

Muziek Grote Zaal €32,50

Bökkers is in het voorjaar van 2025 Kats de Weg Kwiet! De enige route die vast ligt deze tournee is die langs de theaters in Nederland. Na het succes van twee uitverkochte theatertournees trekt op veler verzoek de Bökkers-karavaan met een gloednieuwe show het hele land door.

Aan de hand van de verhalen en anekdotes van frontman Hendrik Jan Bökkers neemt deze voorstelling je mee in het verhaal van ‘Kats de Weg Kwiet’ zijn.

De band komt in volledige bezetting naar de theaters. Even op adem komen om rustig de weg te zoeken is er dus niet bij vanavond, want de conferences worden afgewisseld met verrassende uitvoeringen van bekend en nieuw (speciaal voor deze tour geschreven) werk van Bökkers.

We zijn de weg toch al kwijt, dus zet de navigatie maar uit en ga er lekker voor zitten; Bökkers brengt je vanavond een fijne cocktail van Rock’n Roll & Theater met de meest hilarische, ontroerende, dampende en prachtige verhalen en liedjes.

De band Bökkers staat bekend om hun energieke en rauwe muziekstijl en dynamische live-optredens. Met pakkende teksten in het Nedersaksisch en onvervalste authentieke rock ‘n roll toeren ze al ruim 10 jaar van Jispingboermussel tot Grubbekutjeveen om daar weekend aan weekend de tent volledig plat te spelen.

In 2021 nam Hendrik Jan Bökkers deel aan het populaire Nederlandse televisieprogramma “Beste Zangers”. Met de nummers ‘Kold Bloed’ en ‘Iederene hef een reden’ heeft Bökkers een vaste plek weten te bemachtigen in de Top 2000.