over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 21 dec - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen

Cabaret Grote Zaal €35,00

DE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT! Schrijf je hier in voor de wachtlijst.

ūüćī Maak je avond uit compleet!

De voorstelling is volledig uitverkocht, maar een plekje reserveren in ons Grand Café voor een diner vooraf is nog altijd mogelijk. Reserveer je tafel of borrelplank via onderstaande buttons. Let op: reserveren voor een diner of borrelplank kan tot 24 uur voor aanvang. Tot snel!

Diner vooraf reserveren


Liever gezellig nazitten met een borrelplank?

Borrelplank vooraf reserveren

 

Waar was je nou, Visscher? “Ja sorry hoor!¬†Moest even door een pandemie en een winterslaap heen.” En dan toch weer het podium op? “Natuurlijk, ik laat jullie toch niet in de steek om vervolgens geruisloos¬†richting Geraniums en Bingo te rollen.¬†Met 42 jaar theater in het hoofd kom ik met plezier weer langs.¬†En misschien was dat het dan wel. Ben ook geen 60 meer.¬†Vandaar dat we ook even het verleden induiken.

Van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek (de helm!) tot de stotterende man van motorclub No Calendar. Wie weet.¬†Samen met nieuwe idioterie en materiaal dat het nooit heeft gehaald, moet het wel een typische Visscher-avond worden. Ik sta in ieder geval te trappelen om De Meerpaal op de kop te komen zetten.”

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs inclusief consumptie