over ons
sluiten
0321 388 777
'Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn.' NRC
tickets

vr 13 dec - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Bert Visscher

Hij wordt vanzelf moe

Cabaret Grote Zaal €30,00

Wees nou eerlijk: Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos? Zo nam hij je mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden, verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel. Maar hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt de puinhoop. Zo horen we verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. Een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom. Zoek het maar uit zou je dan denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in. Met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, je moet maar zo denken: als alles, echt alles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant.

In ons restaurant serveren wij beide dagen het favoriete menu van Bert: een Indisch/Indonesisch Buffet (€ 24,50). Vergeet niet te reserveren!
Reserveer je tafeltje eenvoudig via het Serviceplein in De Meerpaal of per mail via info@servicepleindronten.nl.

alle voorstellingen (0)

Ook iets voor jou?