over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

do 27 jan - 20.15 uur

< alle voorstellingen

Andries Tunru – €10,- avond!

In theorie

Cabaret / Komedie Grote zaal €10,00

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru – winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten – zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep.

Met slimme grappen, aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij zijn én onze binnenwereld. Want waarom is de ‘half-vijf-in-de-kroeg-Andries’ zo enorm anders dan de ‘Kerst-bij-de-schoonouders-Andries’? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En… wat doet het mentaal met je als je de finale van ‘De Slimste Mens’ verliest van Snollebollekes?

Van verliefd tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

“Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten. Hij heeft de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers.” (Friesch Dagblad)