over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 5 okt - 13.30 uur

< alle voorstellingen

Anansi de Spin (Prentenboekjes Festival)

Sterker dan Olifant

Familie / Jeugd Bioscoopzaal €9,50

Deze voorstelling biedt De Meerpaal geheel gratis* aan voor kinderen tot en met 12 jaar!

In samenwerking met Bijlmer Parktheater presenteert Vanaf2 Producties een wonderlijke, muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar oud waar de eeuwenoude verteltraditie van de verhalen van Anansi de spin centraal staat.

Anansi heeft de lekkerste banaantjes ooit in een boom zien hangen. Hij klimt helemaal naar boven en dan… worden ze zo onder zijn neus weggekaapt door de sterke, grote Olifant. Anansi kan het niet laten, hij daagt haar uit voor een potje touwtrekken. De winnaar krijgt lekker fruit. Daar zegt Olifant geen nee tegen, ze is immers de sterkste van het woud. Maar Anansi heeft natuurlijk alweer een slim plannetje bedacht om iedereen op het verkeerde been te zetten.

Met een ingenieus decor en sprankelende muziek word je het verhaal ingezogen. Het decor verandert van olifant naar walvis en van uitgestrekt woud naar het huis van Anansi, waar hij op sluwe wijze een bananenimperium probeert te beginnen. Maar of dat hem lukt…?

Gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Iven Cudogham (bekend van het televisieprogramma ‘ Een huis vol’).

*Inderdaad: geheel gratis. Bij De Meerpaal vinden we het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd kennis kunnen maken met kunst en cultuur. In een tijd waarin de prijzen almaar stijgen, is dat helaas niet vanzelfsprekend. Daarom bieden we samen met de theaters in de Regio Zwolle een aantal voorstellingen gratis aan.
Hierbij geldt: kinderen t/m 12 jaar gratis toegang, minimaal 1 betalende volwassene verplicht. Maximaal 4 kinderen per betalende volwassene.

Over deze voorstelling:
Ticketprijs inclusief limonade