over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 22 mrt - 20.15 uur

< alle voorstellingen

A-Fever

The Ultimate ABBA Tribute

Muziek Grote Zaal €35,00

Laat je meeslepen door de wervelende ABBA-tribute show A*Fever – The Ultimate Abba Tribute! Met een volle agenda met o.a. shows op Paaspop & de Zwarte Cross, een uitverkochte poppodium- & theatertour én een eigen jubileumshow in AFAS Live, kan A*Fever zich met recht een van de populairste tributebands van Nederland noemen.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat ABBA het songfestival in Zweden won met de grote hit ‘Waterloo’ en nog steeds trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. In deze muzikale voorstelling komen grote hits als ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’ voorbij, gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA.

Deze ruim 100 minuten durende show, gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, is een feest der herkenning waarbij u regelrecht mee terug naar de jaren zeventig wordt genomen. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. A*Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

A*Fever is ook bekend van het tv-programma The Tribute – Battle of the Bands op SBS6.