over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 28 jan - 14.00 uur

< alle voorstellingen

90’s vs 20’s (8+)

BonteHond

Familie / Jeugd Kleine Zaal 1e Rang €10,00

Het is tijd voor de battle van de eeuw. Suzan en Freek nemen het op tegen Twarres en Snelle gaat de strijd aan met MC Hammer. Elsa staat tegenover Pocahontas en van Flippo’s versus Squeezies.

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft. Zodra je vader op een verjaardag gaat meezingen met 2 Unlimited en je moeder laat zien dat ze nog precies weet hoe je de Macarena danst, moet er ingegrepen worden.

Een voorstelling over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich blijft herhalen. Over nostalgie, trends, guilty pleasures en het missen van eerste keren. 90’s vs 20’s laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

Een live DJ, drie spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er gaat winnen

BonteHond
BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Zij nemen altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Daar houden we bij De Meerpaal wel van!

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Meerpaal. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor slechts 10 euro.

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs exclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)