over ons
sluiten
0321 388 777
tickets

za 28 jan - 14.00 uur

< alle voorstellingen

90’s vs 20’s (8+)

BonteHond

Familie / Jeugd Kleine Zaal 1e Rang €10,00

90’s vs 20’s is een voorstelling van BonteHond over wederzijds onbegrip tussen ouders en kinderen, dat zich alsmaar herhaalt. Over nostalgie, trends en guilty pleasures. 90’s vs 20’s laat zien dat het onvermijdelijk is om net als je ouders te worden, ook al roep je nog zo hard van niet. En dat is ook oké.

De muziek waar je ouders naar luisteren is per definitie slecht. Maar dat komt omdat zij oud zijn, daar kunnen ze niks aan doen. En dat zij niet snappen dat de muziek waar jij naar luistert het beste is dat er ooit gemaakt is, vergeef je ze ook. Zolang het binnenshuis blijft.

Een live DJ, vier spelers, oneindig veel hitjes en een hoop gênante momenten dit is 90’s vs 20’s: een muzikale battle, waarin iedereen toch al weet wie er wint.

BonteHond
BonteHond is het enige professionele jeugdtheatergezelschap van Flevoland. Zij nemen altijd een loopje met de werkelijkheid en laat zich niet graag in een hokje plaatsen. Daar houden we bij De Meerpaal wel van!

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in De Meerpaal. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor slechts 10 euro.

Koop kaarten →

Over deze voorstelling:

  • Ticketprijs exclusief consumptie
  • Versoepelde retourregeling tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling (lees hier meer)