over ons
sluiten
0321 388 777

Kinderfeestjes

Wil jij een feestje waar al jouw vriendjes en  vriendinnetjes nog lang over napraten? Vier jouw verjaardag dan met De Meerpaal. Samen maken wij van ieder kinderfeestje een uniek feest! Download het aanvraagformulier hier. Kinderfeestjes zijn alleen op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur. Voor vragen kun je contact opnemen via 0321 388 777.

Filmfeest*

Neem je vrienden mee naar de bioscoop in De Meerpaal. Je wordt 15 minuten voor aanvang van de film ontvangen in het Grand Café waar je gezellig wat kunt drinken. Uiteraard mag de jarige de film starten. Als afsluiting van je verjaardag kun je genieten van patat met wat lekkers.

Voor kinderen van alle leeftijden | € 15,00 per kind (exclusief eventuele 3D-toeslag)

Kinderkunstfeest*

Heb je zin in een creatief kinderfeestje? In deze workshop mag jij het zeggen. Wil je tekenen, schilderen, boetseren, fotograferen of filmen? Je eigen kunstwerk mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Maar eerst nog wat lekkers eten!

Voor kinderen van 6 tot 10 jaar, minimaal 8 kinderen (maximaal 12 kinderen) | € 15,00 per kind

Dans je kinderfeest*

Dol op dansen? Nodig je vrienden uit en maak samen een dans op muziek die jij leuk vindt. Wil je dansen als zeerovers, prinsessen of als wilde dieren uit het bos? Het is jouw dansfeest, dus jij mag het zeggen. Na afloop staat er wat lekkers voor je klaar.

Voor kinderen van 6 tot 10 jaar, minimaal 8 kinderen | (maximaal 16 kinderen) | € 15,00 per kind

Muziekfeest*

Dat is weer eens wat anders: een leuk en muzikaal kinderfeestje. Je kunt je onder leiding van een docent uitleven op de djembé of cajón. Na al dat getrommel heb je vast ook trek in wat lekkers.

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar, minimaal 8 kinderen| € 15,00 per kind

* Aanvragen dienen minimaal 3 weken van te voren ingediend te zijn. Uw aanvraag is onder voorbehoud op basis van beschikbaarheid. U hoort zo snel mogelijk van ons!