over ons
sluiten
0321 388 777

Infotainment

Op dinsdag 2 november organiseert De Meerpaal Welzijn in samenwerking met Sportservice Flevoland een inspirerende avond met als thema ‘Omgaan met beperking’. Infotainment organiseert bijeenkomsten rondom een thema waarbij informatie, ondersteuning, lotgenotencontact en entertainment samenkomen. Voorafgaand aan de week van het Aangepast Sporten komt de voorstelling ‘Uniek! Maar doe gewoon!’ naar De Meerpaal. Een theatervoorstelling waarbij de inhoud van de voorstelling ontstaat vanuit gesprekken en verhalen met het publiek. Het belooft een avond te worden boordevol herkenbare scenes die inspireren en verbinden.

Dit theaterstuk is bedoeld voor netwerkpartners, (sport-, zorg-, onderwijs-) professionals en vrijwilligers die wonen of werken met mensen met een beperking. Na afloop ontvangt iedereen een drankje en een hapje en is er de mogelijkheid voor een nazit.

Reserveren
De voorstelling start om 19.30 uur. Kaarten kun je gratis reserveren via onderstaande link. Het maximum aantal aan te vragen kaarten is tien kaarten per persoon. De voorstelling duurt ongeveer 75 minuten.

Voor deze voorstelling zijn de coronamaatregelen van kracht. Dit betekent dat elke bezoeker de coronacheck-app moet kunnen laten zien in combinatie met zijn/haar identiteitskaart.

TICKETS