over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

The Super Mario Bros. Movie 2D (NL)

actie, komedie 93 min Aaron Horvath, Michael Jelenic Chris Pratt (stem), Charlie Day (stem), Keegan-Michael Key (stem), Anya Taylor-Joy (stem)
  • vanaf 6 jaar
  • angst
  • geweld

Illumination en Nintendo, twee wereldberoemde namen uit de entertainmentindustrie, bundelen voor het eerst hun krachten voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE, een nieuwe bioscoopfilm over een van de bekendste loodgieters uit de popcultuur. In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, word je meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor.

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario en zijn broer Luigi via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad, een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Nederlands gesproken