over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

The Secret: Dare To Dream (Prosecco Night)

romantiek, drama 106 min Andy Tennant Katie Holmes, Josh Lucas, Celia Weston, Jerry O’Connell
  • vanaf 9 jaar
  • angst
  • geweld

Op deze Prosecco Night vieren we de release van The Secret: Dare to Dream. Beleef deze bijzondere voorvertoning in De Meerpaal Dronten onder het genot van een glas Prosecco.

De regisseur van Hitch en Sweet Home Alabama bewijst met The Secret: Dare To Dream dat dromen werkelijkheid kunnen worden, als je er maar in gelooft.

De jonge weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij -letterlijk- tegen de aantrekkelijke Bray Johnson (Josh Lucas) aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen… The Secret: Dare To Dream is geïnspireerd op het boek wereldwijde fenomeen The Secret van Rhonda Byrne, waarvan wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Wat je vooraf moet weten
Het bioscoopbezoek in De Meerpaal verloopt vanaf heden volgens de actuele richtlijnen van het RIVM. Lees hier hoe dat gaat.  We vragen je vriendelijk om deze informatie vooraf goed door te lezen.