over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

The Little Mermaid 3D OV

live action, familiefilm 135 min Rob Marshall Daveed Diggs (Stem), Jonah Hauer-King, Halle Bailey, Noma Dumezweni, Akwafina (Stem), Melissa McCarthy
  • vanaf 9 jaar
  • angst

The Little Mermaid is de live action versie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse.

Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

The Little Mermaid bevat verschillende reeksen met beelden en langdurige flitsende lichteffecten die invloed zouden kunnen hebben op mensen met lichtgevoelige epilepsie of een andere vorm van fotosensitiviteit.

Algemene voorwaarden bioscooptickets

    • Prijzen zijn per persoon.
    • Prijzen zijn exclusief 3D-bril (deze zijn verkrijgbaar aan de balie van het Serviceplein voor € 1,50 per stuk).