over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Sweet Ladies Night: Magic Mike’s Last Dance

Komedie, romantiek Bioscoopzaal 112 min Steven Soderbergh Channing Tatum, Salma Hayek Pinault
  • vanaf 12 jaar
  • seks
  • grof taalgebruik

Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit, de muzikale komedie Magic Mike’s Last Dance. Channing Tatum neemt de rol van Mike Lane weer op zich. Daarnaast is Salma Hayek Pinault (House of Gucci, Hitman’s Wife’s Bodyguard) ook in een hoofdrol te zien.

‘Magic’ Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Bestel je een Sweet Ladies Night ticket à € 16,50, dan ontvang je vooraf een glas prosecco en een heerlijk zoet chocoladeplankje. De film start om 20.00 uur, dus de aanvang voor dit arrangement is 19:15 uur.