over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Soof 2

Romantische Komedie 98 min Esmé Lammers Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Achmed Akkabi, Anneke Blok, Daan Schuurmans, Dan Karaty
  • vanaf 6 jaar
  • geweld
  • grof taalgebruik

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Tip! Gezellig met vrienden naar de film? Wij bieden ook diverse borrelarrangementen. Vraag naar de mogelijkheden via horeca@meerpaal.nl.