over ons
sluiten
0321 388 777
< alle films

Nomadland

Drama Bioscoopzaal 108 minuten min Chloé Zhao Frances McDormand, Bob Wells, Linda May, David Strathairn, Swankie
  • alle leeftijden
  • grof taalgebruik

Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern (Frances McDormand) met een bus op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade. Deze film – Nomadland – is bekroond met drie oscars.

In Nomadland, de derde speelfilm van Chloé Zhao, spelen echte nomaden Linda May, Swankie en Bob Wells de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen. Verder is Nomadland is de winnaar van drie oscars en twee Golden Globes: voor Beste Film (Drama) en voor Beste Regisseur (Chloé Zhao).

Veilig bezoek aan De Meerpaal:
✔ Luchtventilatie in alle zalen
✔ Je mag met je huishouden of met 4 personen naar de film
➤ Meer info

Over de bioscoop van De Meerpaal:
Onze onafhankelijke Drontense bioscoop heeft twee zalen: een bioscoopzaal met plek voor 100 man en een kleine zaal met een capaciteit van 153 zitplaatsen. Ons gebouw is gemakkelijk te bereiken en heeft dichtbij gratis parkeerplekken. Daarnaast bieden we voordelig bioscoopkaartjes aan, met o.a. korting voor kinderen en studenten. Verder bieden we een divers aanbod aan snacks en drinken, zodat jij optimaal kunt genieten van de film. Kortom: een gezellig dagje uit in De Meerpaal met vrienden en/of familie!